В серия от публикации във Фейсбук анализаторът и експерт по

...
 В серия от публикации във Фейсбук анализаторът и експерт по
Коментари Харесай

Боян Чуков: Москва праща в Беларус самолети, въоръжени с хиперзвукови ракети Кинжал?

 

В серия от изявления във Facebook анализаторът и специалист по национална и интернационална сигурност Боян Чуков разяснява обстановката към войната в Украйна и изявите на проукраинските пропагандатори.

" По непотвърдена публично информация, в Беларус са трансферирани съветски самолети, въоръжени с ракети " Кинжал " /хиперзвукови/. Това не е сигнал към Киев, а към неговите куратори. Изведен е в орбита нов съветски боен сателит. Последните седмици иранските дронове Shahid-136 сполучливо затъмниха славата на турските " байрактари ". Руснаците към този момент не нанасят удари по инфраструктурата на Малорусия и Новорусия.

Китайските вложения на въпросните територии са големи. Вероятно това е възпирало (до сега) Водоснабдителна система на РФ. Но Китай прикани своите жители да изоставен неотложно Украйна. ХХ конгрес на ККП ще завърши след броени дни, Си не е под домакински арест. И тогава ген. Суровикин най-вероятно ще получи още една степен на независимост за деяние на цитираните нагоре територии ", счита Боян Чуков.

" Раздухването на тезата от пропагандатори, че Путин желае да използва тактическо атомно оръжие в Украйна, се трансформира в бумеранг. На 6 октомври Байдън произнесе думата " Армагедон " във връзка с атомната война, която може да се случи във всеки един миг. На 12 октомври Тулси Габърд в изявление на Такър Карлсън по Fox News охарактеризира демократическата партия на Съединени американски щати, като партия на атомната война. Тулси Габърд напусна демократическата партия. Днес по площадите на американските градове крещят, че демократите са партия на атомната война. Класически автогол ", разяснява специалистът.

" Специалният представител на генералния секретар на Организация на обединените нации по въпросите на половото принуждение в условия на спор Прамила Патън, упрекна армията на РФ в потребление на виагра при изнасилванията в Украйна. Мария Захарова отговори, че казаното от Патън е невероятно да се разяснява съществено и нейните думи излизат отвън границите на рационалното.

 

Говорителят на съветското Министерство на външните работи смята, че чиновничката от Организация на обединените нации работи отвън границите на своя мандат и компетенции. Преди време упълномощената по правата на индивида в Украйна Людмила Денисова бе уволнена от Киев за разпространение на фейкове по същата тематика. През 2011 година Reuters заяви, че бойците на Кадафи, запасени с виагра, практикуват изнасилвания. Мария Захарова смята, че раздухването на тематиката е в раздела " хибридна война ", изяснява Боян Чуков.

И още:

" Външното министерство на Украйна съобщи в Twitter, че още княз Владимир в Х век е решил, че Киев би трябвало да влезе в Евросъюза. Киев продължава да живее с концепцията, че пази Европа от Русия. "

Ето и известието на украинското Министерство на външните работи:

 

and Europe were always friends. In 988 Prince Volodymyr converted Rus to Christianity and decided we need to join the EU. We stand for this idea today and defend Europe from Russian cruelty.
▶️Ukraine Briefly by
— MFA of Ukraine???????? (@MFA_Ukraine)
 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР